Contacte

Envia'ns un missatge


INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació:

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Fincas Barnaflat, S.L.U. - CIF: B65226623 - Dir. Postal: c/ Tuset, nº 19, ático 7ª, despacho 1, C.P. 08006, Barcelona
Finalitat Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa. Finalitats comercials i elaboració de perfils.
Legitimació El seu consentiment
Destinataris Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.
Drets Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).
Política de privacitat Pot consultar la nostra política de privacitat aquí.

Estic d'acord amb els termes i condicions d'ús legal i la política de privacitat.  
Autoritzo el tractament de les meves dades per a l'elaboració de perfils. 
Desitjo rebre comunicacions comercials i ofertes promocionals. 

Loading...

 

LSI-LOPD

D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en els formularis d'aquesta web s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la tramesa d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la legislació vigent, enviant un escrit a FINCAS BARNAFLAT SLU, a la direcció: C/ Tuset, 19, átic, 7ª, despatx 3 · 08006 Barcelona